Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışarıda duş almak

Rüyada dışarıda duş almak

Rüyada dışarıda duş almak güvenli ve mutluluk dolu seyahate, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dışarıda duş almak gördüyseniz:

  • Duygu dünyanızı başkalarının kararları veya yönlendirmeleri sonucu bir tarafa itmek zorunda değilsiniz.

Rüyada dışarıda duş almak irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin duş aldığını görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına tabir olunur.

Rüyada iki kişi duş almak hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya rivayet eder.

Rüyada giyinik duş almak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına delalettir.

Rüyada eşinin duş aldığını görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, canının sağ olacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada sıcak duş almak hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada kadınla duş almak daha isabetli kararlar alacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada duşta yıkanmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments