Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar seyretmek

Rüyada kar seyretmek

Rüyada kar seyretmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, tutulan yolun isabetli olacağına delalet eder.

Rüyada kar seyretmek gördüyseniz:

  • Aşk ilişkileriniz ise fazla uzun süreli olmayan flörtlerle dolu olabilir.

Rüyada kar seyretmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada camdan kar seyretmek kötü yola sapmayacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereden kar seyretmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada dalgalı denizi seyretmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, keyfin bozulacağına alamet eder.

Rüyada televizyon seyretmek en küçük sorunda parlayacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada uzaktan denizi seyretmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sinema seyretmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulutları seyretmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments