Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri seyretmek

Rüyada bir yeri seyretmek

Rüyada bir yeri seyretmek dertlerden kurtulmaya, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, başarılı olacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yeri seyretmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkacak olan kriz durumlarında pasif kalırsanız beceriksiz durumuna düşebilirsiniz.

Rüyada bir yeri seyretmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uyuyan birini seyretmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine yorulur.

Rüyada mac seyretmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, bir yere taşınmaya yorulur.

Rüyada bulutları seyretmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada balık tutanları seyretmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tv seyretmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada seni seyretmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ay seyretmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments