Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıçmak ve temizlemek

Rüyada sıçmak ve temizlemek

Rüyada sıçmak ve temizlemek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada sıçmak ve temizlemek gördüyseniz:

  • Ailenizle aranızda mali konular nedeniyle bazı anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada sıçmak ve temizlemek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret eder.

Rüyada yılan sıçmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık alana sıçmak çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Rüyada klozete sıçmak ailesindeki huzurun bozulacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına işarettir.

Rüyada yere sıçmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada dona sıçmak kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcarken görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin ortasına sıçmak yeni başlangıçların yapılacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments