Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş kırıldığı görmek

Rüyada diş kırıldığı görmek

Rüyada diş kırıldığı görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada diş kırıldığı gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz veya sunabileceğiniz çok şey var, harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada dişlerin kırılması görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, geçineceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış çürük diş görmek mahsullerin fazlalaşacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada diş kırılmasını görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ön diş kırıldığını görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada takma diş kırılması görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, işten yana şansının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada azı diş kırılması görmek hayatın pahalılaşmasına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş kırılmış görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet eder.

Rüyada birinin dişlerinin kırıldığını görmek ticarette zarar edeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments