Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişte çürük görmek

Rüyada dişte çürük görmek

Rüyada dişte çürük görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, daha fazla yakınlaşacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada dişte çürük gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ya da işler iniş çıkışlı bir seyir izleyebilir.

Rüyada çürük diş görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada çürük diş çektirdiğini görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına işarettir.

Rüyada dişlerin çürük olduğunu görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişleri çürük bebek görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının çürük diş görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada çürük diş çıkardığını görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış çürük diş görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, rahat şekilde yaşayacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine işarettir.

Rüyada çürük diş düştüğünü görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments