Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş çektiren birini görmek

Rüyada diş çektiren birini görmek

Rüyada diş çektiren birini görmek bol muhabbette kalacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, işsizin iş bulacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, zorluklarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş çektiren birini gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda bağlandığınız şeylerden açıkça bahsetmeniz neler yapabileceğinizin anlaşılmasını sağlayabilir.

Rüyada dişlerini çektiğini görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, parasını dikkatli harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada alt diş çektirmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin diş çektirdiğini görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine inanılır.

Rüyada hamileyken diş çektirmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, küslükleri bitireceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada çürük diş çektiğini görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağlam diş çektirmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işarettir.

Rüyada dişleri çektirmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına rivayet eder.

Rüyada diş çektirmekten vazgeçmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments