Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük dinazor görmek

Rüyada küçük dinazor görmek

Rüyada küçük dinazor görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, başarılı olacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük dinazor gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her teklifi şüpheyle karşılamalısınız.

Rüyada küçük dinazor görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, zahmete düşeceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada din aliminin elini öpmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına inanılır.

Rüyada din adamıyla evlenmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine delalettir.

Rüyada din adamının öldüğünü görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada din adamının elini öpmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, güzel haberler alınacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada din dersinden sınav olmak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada din öğretmeni olmak rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, üzüntülerini bölüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı dinazor görmek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments