Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil dinazor görmek

Rüyada yeşil dinazor görmek

Rüyada yeşil dinazor görmek hanesine huzurun dolacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, hep dinç ve genç kalacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, istediği noktalara geleceğine, ortağından ayrılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil dinazor gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacınıza ulaşmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada yeşil dinazor görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada yahudi din adamı görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada din adamıyla konuşmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına tabir olunur.

Rüyada dinazorun ısırdığını görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada baba sözü dinlememek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, kötü noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada dinazor yavrusu görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda dinazor görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Rüyada din alimini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments