Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilsiz olmak

Rüyada dilsiz olmak

Rüyada dilsiz olmak hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, evi yoksa ev alacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, gelişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilsiz olmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çözüm olabileceğine veya ilerleme sağlayacağına inandığınız fikirleriniz olabilir.

Rüyada siyah dil görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada dil çıkartmak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada dilinin tutulduğunu görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dili yutmak rızkının da genişleyeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada dil balığı görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yılan dilini koparmak elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulur.

Rüyada dil fırçalamak hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada dil öğrenmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments