Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilinden öpmek

Rüyada dilinden öpmek

Rüyada dilinden öpmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada dilinden öpmek gördüyseniz:

  • Akraba, kuzen, eski tanıdık veya kardeşlerinizin ziyareti söz konusu olabilir.

Rüyada dilinden öpmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilinde yara çıktığını görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük özgüven kazanacağına tabir olunur.

Rüyada dilinde diş görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, güven kaybına uğrayacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Rüyada dilinden kıl çıkarmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işarettir.

Rüyada dilinde saç görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına işaret eder.

Rüyada dilinde tüy bittiğini görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada dilinde kurt görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, ticaret hayatına atılacağına, şansa işarettir.

Rüyada dilinde kıl görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments