Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikkat çekmeye çalışmak

Rüyada dikkat çekmeye çalışmak

Rüyada dikkat çekmeye çalışmak yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kötüyse düzeleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kişinin afiyette olacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine işaret eder.

Rüyada dikkat çekmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Verimsiz işleri, yöntemleri, iş birliklerini ya da ilişkilerini gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir ya da yaşananlar bunu gerektirebilir.

Rüyada dikkat çekmeye çalışmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikkat çekmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine delalettir.

Rüyada diş çekmeye çalışmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraf çekmeye çalışmak mutluluğun kapıyı çalacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine rivayet eder.

Rüyada besmele çekmeye çalışmak çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sancı çekmeden doğum yapmak büyük tartışmaların sonlanacağına, kalabalık günler geçirileceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Rüyada çekme helva yemek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekme helva görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments