Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikkat çekmek

Rüyada dikkat çekmek

Rüyada dikkat çekmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada dikkat çekmek gördüyseniz:

  • Orijinal yatırımlar karlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada dikkat çekmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dikkat çekmeye çalışmak büyük başarıların göğüsleneceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ön dişini çekmek yolunda gideceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin saçını çekmek yenileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına tabir olunur.

Rüyada siyah tesbih çekmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin saçını çekmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işarettir.

Rüyada sallanan dişi çekmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine delalettir.

Rüyada sorguya çekmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments