Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf çekmeye çalışmak

Rüyada fotoğraf çekmeye çalışmak

Rüyada fotoğraf çekmeye çalışmak işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, musibetlerin yaşanacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine rivayet eder.

Rüyada fotoğraf çekmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Aşktaki üzüntülerinizi unutmanızda size destek olacak.

Rüyada fotoğraf çekmeye çalışmak huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikkat çekmeye çalışmak irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada besmele çekmeye çalışmak işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işarettir.

Rüyada diş çekmeye çalışmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına işarettir.

Rüyada acı çekmeden doğum yapmak sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada çekme helva görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına işaret eder.

Rüyada sancı çekmeden doğum yapmak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, maddi olanakların artacağına inanılır.

Rüyada halay çekmeyi öğretmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments