Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik yukarı çıkmak

Rüyada dik yukarı çıkmak

Rüyada dik yukarı çıkmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dik yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için ürettiğiniz çözümler size duyulan saygıyı arttırabilir.

Rüyada dik yukarı çıkmak sadece kendisini düşüneceğine, sorunların üstesinden geleceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına işaret eder.

Rüyada asansöre binip yukarı çıkmak edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına rivayet eder.

Rüyada yukarıya doğru çıkmak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayla yokuş yukarı çıkmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayır yukarı çıkmak yeni bir ortaklık kurulacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine yorulur.

Rüyada dar merdivenden yukarı çıkmak geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada otobüsle yukarı çıkmak tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yürüyen merdivenle yukarı çıkmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments