Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet hastanesi görmek

Rüyada devlet hastanesi görmek

Rüyada devlet hastanesi görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına inanılır.

Rüyada devlet hastanesi gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı buna göre belirlemenizde fayda var.

Rüyada devlet hastanesi görmek Tövbe Edeceğine, insanları kıracağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla öpüşmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, huzura erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet kadını görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamıyla evlenmek verilen sözlerin tutulacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına işaret eder.

Rüyada devlet görevlisi görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya delalettir.

Rüyada devlet binası görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet bahçeli görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş bir devlet adamı görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments