Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveyle konuşmak

Rüyada deveyle konuşmak

Rüyada deveyle konuşmak gücünün, kudretinin yerine geleceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, hataların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada deveyle konuşmak gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandırmayan veya hakkında olumlu düşünceler beslemediğiniz bazı iş, plan veya konuları rafa kaldırmak eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada deveyle konuşmak mutlu bir evliliğe, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devenin insan yediğini görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine işaret eder.

Rüyada deve sahibi olmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada deve dikeni görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına yorulur.

Rüyada deveyi suyun içinde görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sürekli yerinde sayacağına delalettir.

Rüyada uçan deve görmek parasının ve canın güvende olacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına yorulur.

Rüyada deve ayağı görmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kendine geleceğine inanılır.

Rüyada devenin üstüne binmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments