Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveyi suyun içinde görmek

Rüyada deveyi suyun içinde görmek

Rüyada deveyi suyun içinde görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, büyük paralar kazanacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada deveyi suyun içinde gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda başarı basamaklarını bir adım daha yukarı çıkabileceğiniz şekilde cesaretlendiriliyorsunuz, bunun gerekeni yapmaksa size düşüyor.

Rüyada su içinde deve görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalettir.

Rüyada deveyi suyun içinde görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde deve görmek mahsullerin fazlalaşacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada denizin içinde deve görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazanılan paranın artacağına, kısmetin ve talihin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada devenin su içtiğini görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, işlerinin karışacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada deveye su vermek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, eve kapanacağına yorulur.

Rüyada deveye su içirmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde öküz görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments