Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveyi sevmek

Rüyada deveyi sevmek

Rüyada deveyi sevmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, muradın gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada deveyi sevmek gördüyseniz:

  • Durumla baş etmek için yıkılamayacak bir mantık kurmanız gerekebilir.

Rüyada yavru deve sevmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada deve sevmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deveyi sevmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deveye binmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, hanesine bolluk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz deve yavrusu görmek sorunlarından kurtulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük deve görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada deve kesildiğini görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada oturan deve görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments