Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveye binmek

Rüyada deveye binmek

Rüyada deveye binmek yalan söylemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada deveye binmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin beklentilerini boşa çıkaracak başladığınız işi başarıyla bitereceksiniz.

Rüyada çölde deveye binmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada devenin üzerine binmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine işaret eder.

Rüyada gelinlikle deveye binmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru deveye binmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine yorulur.

Rüyada beyaz deveye binmek başarıyla geleceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada deve binmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada deveye ters binmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada deveye binmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, birikiminin artacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments