Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve kesildiğini görmek

Rüyada deve kesildiğini görmek

Rüyada deve kesildiğini görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, sıkıntısından kurtulacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada deve kesildiğini gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan imkanlardan düşünmeden istifade edebilirsiniz.

Rüyada devenin kesildiğini görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine rivayet eder.

Rüyada deve kesildiğini görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deve kesilmesi görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada deve kesilmesini görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına tabir olunur.

Rüyada üç deve görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, kazancının günden güne arttıracağına tabir olunur.

Rüyada deveye binip uçmak kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına inanılır.

Rüyada deve ve inek görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, zenginliğinin süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada deve başı görmek çok güzel adımlar atılacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments