Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveye bakmak

Rüyada deveye bakmak

Rüyada deveye bakmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada deveye bakmak gördüyseniz:

  • Bir süredir sabrettiğiniz konular var.

Rüyada deveye bakmak canını sıkılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulur.

Rüyada deve dikeni görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada deve leşi görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada deveye benzer hayvan görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yavru deve görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin önünde deve görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada birden çok deve görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada deveyi sevmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments