Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatan kişi görmek

Rüyada yatan kişi görmek

Rüyada yatan kişi görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, çıkmaza düşeceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına inanılır.

Rüyada yatan kişi gördüyseniz:

  • Bazı olayların büyümesine izin verirseniz olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada türbede yatan kişiyi görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin dizine yattığını görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, önünü göremez olacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatan kişi görmek kem gözlere gelineceğine, o kapıyı kapatacağına, malında azalmaya rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi yatarken görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada iki kişiyi yatarken görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işaret eder.

Rüyada bir kişiyi yatarken görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, zor günlerin sona ereceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada yatakta yatan bir erkek görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde yat görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments