Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek deve görmek

Rüyada erkek deve görmek

Rüyada erkek deve görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine delalet eder.

Rüyada erkek deve gördüyseniz:

  • Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor.

Rüyada erkek deve görmek geleceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada deve tarafından kovalanmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatlı deve görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına yorulur.

Rüyada deve sağmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada deve üstünde gezmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalet eder.

Rüyada deveden düştüğünü görmek kendisi için mal mülk alacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahve falında deve görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada fil ve deve görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments