Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil deve görmek

Rüyada yeşil deve görmek

Rüyada yeşil deve görmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, içini açmaya karar vereceğine, çok yıpranacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil deve gördüyseniz:

  • İşyerinizde üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili çevrenizden yardım istemekten çekinmeyin.

Rüyada yeşil deve görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada evde deve görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada deve kestiğini görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına delalettir.

Rüyada hörgüçlü deve görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deve tarafından ısırılmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine alamet eder.

Rüyada evin önünde deve görmek rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz deveye binmek eline para geçeceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada deveyi kesmek kurulan hayallerin yıkılacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments