Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve ve eşek görmek

Rüyada deve ve eşek görmek

Rüyada deve ve eşek görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize alamet eder.

Rüyada deve ve eşek gördüyseniz:

  • Bazı hırslar gerilim yaratabilir.

Rüyada deve ve eşek görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, yeni bir semte taşınılacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşek sesi duymak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıpalı eşek görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada eşekle yük taşımak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çoluk çocuğa karışacağına delalet eder.

Rüyada çatıda eşek görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşek bağlamak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada eşek üstünde birini görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek üzerinde gezmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments