Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıpalı eşek görmek

Rüyada sıpalı eşek görmek

Rüyada sıpalı eşek görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalettir.

Rüyada sıpalı eşek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlerde çalışmanıza olanak tanıyan bir fırsat yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada eşek ve sıpa görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, kısmetlerin artacağına yorulur.

Rüyada eşek ve sıpasını görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşek sıpa görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada sıpalı eşek görmek üzgün ve karamsar olacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıpa sevmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine delalet eder.

Rüyada sıpalar görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıpa kesmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, işlerinin kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada sıpa görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments