Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devenin üstünde insan görmek

Rüyada devenin üstünde insan görmek

Rüyada devenin üstünde insan görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada devenin üstünde insan gördüyseniz:

  • Olan biten şeyler kafanızı karıştırabilir veya karışık olayların içne girebilirsiniz.

Rüyada devenin üstünde insan görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada deve üstünde yük görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada deve üstünde gezmek zenginliğe, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada devenin üstünde yük görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine delalettir.

Rüyada deve üstünde gelin görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına yorulur.

Rüyada deve üstünde görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yeni kapılar açılacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına delalet eder.

Rüyada deve üstünde birini görmek bahtının güzelleşeceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada devenin üstünde görmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, içinin kıpır kıpır olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments