Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devenin üstünde görmek

Rüyada devenin üstünde görmek

Rüyada devenin üstünde görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, planlarının bozulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine inanılır.

Rüyada devenin üstünde gördüyseniz:

  • Ya da diğer bir olasılık, başkalarına yardım etmeniz veya iş ya da sağlık başlıklarında yeni düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Rüyada deve üstünde görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada deve üstünde olmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, tabiatı kötü olan kişiye, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet eder.

Rüyada devenin üstünde görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada devenin üstünde insan görmek elindeki malların gideceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına işaret etmektedir.

Rüyada devenin üstünde yük görmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada deve üstünde gelin görmek korkularının üzerine gideceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada devenin üstünde gelin görmek daha büyük adımlar atılacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada devenin üstünde birini görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments