Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve görmek

Rüyada deve görmek

Rüyada deve görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, ruhunun dinleneceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada deve gördüyseniz:

  • İnsiyatifinizi yitirmeyin.

Rüyada deve eti kesmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, bunu şeref sayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada deveyi yürürken görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada deve ve at görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına inanılır.

Rüyada devenin insan yediğini görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı olmayan deve görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada deve yarışı görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada deve dikeni görmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret eder.

Rüyada deveyle konuşmak korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments