Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve ve at görmek

Rüyada deve ve at görmek

Rüyada deve ve at görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada deve ve at gördüyseniz:

  • Hassasiyet kazanan konularda daha esnek davranmanız gerekebilir.

Rüyada deve ve at görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına alamet eder.

Rüyada deve at görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, ileride çok zengin biri olacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada at ve deve görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada at deve görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada deveye hendek atlatmak maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, ticaretin açılacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada fil ve deve görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret eder.

Rüyada deve ve deniz görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada deveye ters binmek büyük üzüntüler olacağına, fikirlerinin çatışacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments