Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve boncuğu görmek

Rüyada deve boncuğu görmek

Rüyada deve boncuğu görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Rüyada deve boncuğu gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları kaçınılmaz olabilir.

Rüyada deve boncuğu görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mavi boncuk almak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada boncuklu bileklik takmak teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuk dizmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına işarettir.

Rüyada boncuklu görmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, helal lokma yiyeceğine işaret eder.

Rüyada koluna mavi boncuk takmak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, kalbini kıracağına inanılır.

Rüyada dağılan boncukları toplamak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, bir anda atılıma geçeceğine delalettir.

Rüyada dizili boncuk görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yoğun duygular yaşayacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments