Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev bir yılan görmek

Rüyada dev bir yılan görmek

Rüyada dev bir yılan görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dev bir yılan gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada dev yılan öldürmek can sıkıntısının sona ereceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulur.

Rüyada dev bir yılan görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine alamet eder.

Rüyada dev gibi yılan görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dev piton yılanı görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dev yılan görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işarettir.

Rüyada dev örümcek görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, tabiri caizse can bulacağına, kendi patronu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dev karınca görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, iyiliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada dev dalgalardan kaçmak kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments