Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anlaşma görmek

Rüyada anlaşma görmek

Rüyada anlaşma görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine alamet eder.

Rüyada anlaşma gördüyseniz:

  • Planlarınızı önemsemeniz güç kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada anlaşmalı evlilik yapmak edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulur.

Rüyada anlaşma görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına tabir olunur.

Rüyada şeytanla anlaşma yapmak meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine inanılır.

Rüyada anlaşma imzalamak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada iş anlaşması yapmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine inanılır.

Rüyada cinle anlaşma yapmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, güzel bir hayat süreceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine alamet eder.

Rüyada anlaşma yapmak bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, zor bir döneme girileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments