Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deri tepsi görmek

Rüyada deri tepsi görmek

Rüyada deri tepsi görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, iş ve mekan değiştireceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, kem gözlere geleceğine işaret eder.

Rüyada deri tepsi gördüyseniz:

  • Evliyseniz evinizde bir mutluluk yaşamanız, eşinizin sizi mutlu edecek birşey yapması mümkündür.

Rüyada deri tepsi görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeni tepsi almak hayallerin yarıda kalacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına tabir olunur.

Rüyada tepsi baklava görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepside kahve görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepsiden yemek yemek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına işarettir.

Rüyada tepside pişmiş börek görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada tepsi temizlemek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına yorulur.

Rüyada tepside hamur görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments