Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsi temizlemek

Rüyada tepsi temizlemek

Rüyada tepsi temizlemek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepsi temizlemek gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyeceksiniz.

Rüyada tepsi temizlemek yaşlılığında da rahat edeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada tepsiden tatlı yemek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yuvarlak tepsi görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına inanılır.

Rüyada birinden tepsi almak ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine inanılır.

Rüyada gümüş tepsi görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada tepside peynir görmek sebep olacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni tepsi almak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepside börek yapmak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, makamını garantileyeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments