Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deri pantolon giymek

Rüyada deri pantolon giymek

Rüyada deri pantolon giymek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada deri pantolon giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanızda, tüm gerçekleri öğrenmeden elinizi taşın altına sokmamanızda fayda var.

Rüyada deri pantolon giymek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine inanılır.

Rüyada deri pantolon görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ters pantolon giymek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada pantolonun ters giymek dişe diş savaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına delalet eder.

Rüyada pantolon ters giymek kötüyse düzeleceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah gömlek ve pantolon giymek can sıkıntısının sona ereceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına yorulur.

Rüyada ütülü pantolon giymek rahat bir işe girileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına delalettir.

Rüyada gri pantolon giydiğini görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments