Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere ve yılan görmek

Rüyada dere ve yılan görmek

Rüyada dere ve yılan görmek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, masrafların altında kalacağına inanılır.

Rüyada dere ve yılan gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız zarifliğiniz nedeniyle sizi takdir edebilirler.

Rüyada dere kenarında yılan görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine işarettir.

Rüyada yılanlı dere görmek hayırlı haberler getireceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına yorulur.

Rüyada dere içinde yılan görmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada derenin içinde yılan görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına inanılır.

Rüyada dere ve yılan görmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalettir.

Rüyada derede yılan görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada derede yılanlar görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine delalettir.

Rüyada derede yılan öldürmek kazancının eksilmeyeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, karlı işler yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments