Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede yüzmek

Rüyada derede yüzmek

Rüyada derede yüzmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine tabir olunur.

Rüyada derede yüzmek gördüyseniz:

  • Herşey size sıkıntı verebilir, olumsuz gözükebilir.

Rüyada bulanık derede yüzmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada derede ters yüzmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalettir.

Rüyada sığ derede yüzmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada akan derede yüzmek hatalarını düzelteceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir derede yüzmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada derenin içinde yüzmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dere yüzmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli derede yüzmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments