Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ankara görmek

Rüyada ankara görmek

Rüyada ankara görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ankara gördüyseniz:

  • Sakın üzerine gitmeyin, gerçekten hasta olabilir.

Rüyada müge anlıyı görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine işarettir.

Rüyada anubis görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına yorulur.

Rüyada rüyayı anlattığını görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, yaşamının tazeleneceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanlış anlaşılma görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, kişinin bundan zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada zümrüdü anka kuşu görmek elinin darlık içinde kalacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada uçakla ankaraya gitmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada angona görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ders anlattığını görmek başarıların çoğalacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments