Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüyayı anlattığını görmek

Rüyada rüyayı anlattığını görmek

Rüyada rüyayı anlattığını görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, acılarını dindireceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada rüyayı anlattığını gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Rüyada yanlış anlaşılmak mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine delalettir.

Rüyada olduğunu anlayıp uyanmak parasının ve canın güvende olacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işarettir.

Rüyada anlaşamadığın birini görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada zümrüt anka kuşu görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına işarettir.

Rüyada derdini anlatamamak çok uğraş vereceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, zararının büyük olacağına delalet eder.

Rüyada anfi görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ankaraya taşınmak yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada angelina jolie görmek zararını tamamen kapatacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments