Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede boğulduğunu görmek

Rüyada derede boğulduğunu görmek

Rüyada derede boğulduğunu görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, imkânların çok daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada derede boğulduğunu gördüyseniz:

  • Umulmadık kaynaklardan iyi haberler ya da hediyeler alabilirsiniz.

Rüyada derede boğulan birini görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, hanesine bolluk geleceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada derede boğulmaktan kurtulmak aksine işe neredeyse köstek olacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına inanılır.

Rüyada boklu dere görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede boğulduğunu görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine inanılır.

Rüyada derede boğulmak yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boklu dereye düşmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına işarettir.

Rüyada derede birinin boğulduğunu görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine yorulmaktadır.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, halsizleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments