Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede bulaşık yıkamak

Rüyada derede bulaşık yıkamak

Rüyada derede bulaşık yıkamak başarıdan başarıya koşacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret eder.

Rüyada derede bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Ağır bir engellenme etkisi altındasınız.

Rüyada derede bulaşık yıkamak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bulaşığını yıkadığını görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının bulaşık yıkadığını görmek tatsız durumların yaşanacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada akarsuda bulaşık yıkamak mülkiyetinin de artacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kahve bulaşığı yıkamak aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada mutfakta bulaşık yıkamak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, helal ekmek yiyeceğine delalettir.

Rüyada kirli bulaşık yıkamak çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bulaşık tencere yıkamak yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments