Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede yün yıkamak

Rüyada derede yün yıkamak

Rüyada derede yün yıkamak müşterilerinin çoğalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işaret eder.

Rüyada derede yün yıkamak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir arkadaşınızı ya da bir misafiri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada derede yün yıkamak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına tabir olunur.

Rüyada derede yün görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde yün yıkamak iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yünü yıkamak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işarettir.

Rüyada akar suda yün yıkamak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yün yastık yıkamak şansının her zaman yaver gideceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada yatak yünü yıkamak tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalettir.

Rüyada koyun yünü yıkadığını görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments