Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere ve balık görmek

Rüyada dere ve balık görmek

Rüyada dere ve balık görmek çaresiz durumlara düşeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına, pek az kazanç getireceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada dere ve balık gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişki ya da iş birliklerinizle ilgili tartışmalara yeni bir gözle bakmanız veya yeni yaklaşımlar getirmeniz gerekebilir.

Rüyada dere ve balık görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çok büyük özgüven kazanacağına alamet eder.

Rüyada dere balığı görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, anne ve baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada derede balık tuttuğunu görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan derede balık görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, daha fazla para kazanacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada derede çok balık görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada derede balık tutmak kişinin hayat sevincinin artacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına rivayet eder.

Rüyada dere içinde balık görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada dereden elle balık tutmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments