Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere balığı görmek

Rüyada dere balığı görmek

Rüyada dere balığı görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, ikinci bir şans vereceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dere balığı gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri veya çevrenizdeki kişilerden duyduklarınızı, araştırmadan dikkate almamalı veya kullanmamalısınız.

Rüyada dereden balık tutmak çok rahat bir nefes alacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada derede balık görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derede balık avlamak uykusuz geceler yaşayacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret eder.

Rüyada dere ve balık görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada derede yüzen balık görmek verilen  sözlerin tutulacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada akan derede balık görmek ihanet göreceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, elinin dara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bulanık derede balık tutmak yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine rivayet eder.

Rüyada derede balık yakalamak gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, güveninin artacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments