Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremden sonrasını görmek

Rüyada depremden sonrasını görmek

Rüyada depremden sonrasını görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, problemlere çözüm bulunacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremden sonrasını gördüyseniz:

  • Zamana fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada deprem sonrasını görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, kalbinin küt küt edeceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada depremden sonrasını görmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çanta kaybetmek sonra bulmak kızgınlıkların geçeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına alamet eder.

Rüyada kavga ettikten sonra barışmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada düştükten sonra kalkmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına işarettir.

Rüyada önce üzülmek sonra sevinmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, neşeli zamanların yaşanacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada önce yağmur sonra kar görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada güldükten sonra ağlamak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments