Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olması ve korkmak

Rüyada deprem olması ve korkmak

Rüyada deprem olması ve korkmak zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada deprem olması ve korkmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgi veya bilgiler planlarınızı ya da bakış açınızı değiştirmenize neden olabilir.

Rüyada deprem olması ve korkmak sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, dedikoduya yorulmaktadır.

Rüyada depremden korkmak çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalettir.

Rüyada deprem ve para görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına delalettir.

Rüyada depremde kalmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada depremde evi yıkılmak endişe ettiği konularda zarar edeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada depremin olup bittiğini görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına delalet eder.

Rüyada depremde bina yıkıldığını görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments