Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aniden taşınmak

Rüyada aniden taşınmak

Rüyada aniden taşınmak zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına inanılır.

Rüyada aniden taşınmak gördüyseniz:

  • Sahte peygamberler, medyumlar, görevini kötüye kullanan din adamları ya da ruhani liderler v.b kişiler artabilir.

Rüyada aniden taşınmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada aniden nişanlanmak bunun için her gün şükredeceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada aniden hastalanmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işarettir.

Rüyada aniden korkmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada aniden düşmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada aniden yola çıkmak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada aniden uyanmak rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada birinin aniden öldüğünü görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments