Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde düşmek

Rüyada depremde düşmek

Rüyada depremde düşmek hüsrana uğrayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada depremde düşmek gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakabilirseniz, siz müdahale etmeden, nasıl her şeyin yoluna girdiğini görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada depremde düşmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, rahatının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada depremde kaybolmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada deprem yeri görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına inanılır.

Rüyada dağda deprem görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem sallanmak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremde zarar görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem kaçmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine rivayet eder.

Rüyada deprem ve yangın görmek hak yolunu tutacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments